Shopping Cart

⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ 9,3 uit 300+ reviews!

✔️ Gratis verzending

✔️ Niet goed? Geld terug!

Wat zijn Wifi Cubes en wat zijn de voordelen van Wifi Cubes?

Tegenwoordig is een snelle wifi een must. Meer dan ooit zijn apparaat actief en afhankelijk van een goede verbinding. Zo kan het voorkomen dat de kinderen video’s streamen op de slaapkamer, moeten gamen op zolder terwijl andere een video call hebben voor werk. Hoe meer activiteiten er zijn hoe groter de belasting is op het wifi netwerk. Met trage verbinding als gevolg. Dit is erg frustrerend. Hier komen Wifi Cubes dan ook goed van pas.

Wat zijn Wifi Cubes?
Wifi Cubes zijn een slim wifi netwerk waarin alle apparaten met elkaar in verbinding staan om de belasting van het wifi netwerk te verdelen. De Wifi Cubes werken slim met elkaar samen om de internetbelasting te verdelen. De drie wifi cubes worden verspreid over de ruimte geplaatst, zodat overal goed bereik is.

Wat zijn de voordelen van Wifi Cubes?
1. Ideaal voor locaties waar geen goed wifi bereik is of waar geen internetkabel aanwezig is.
2. Geen last van snelheid of bereik verlies. De Wifi Cubes werken slim met elkaar samen om voor jou altijd het beste signaal te verzorgen.
3. Een groot netwerk beschikbaar over de hele oppervlakte. Je hoeft nooit meer switchen van netwerk. Als je door de tuin of het huis heen loopt ben je automatisch verbonden met het beste signaal.
4. Meer functies dan je huidige netwerk. Wifi Cubes hebben de mogelijkheid om apparaten voorrang te geven, het gebruik in te zien, ouderlijk toezicht in te stellen en meer!

Waarom zijn Wifi Cubes sneller?
Wifi Cubes bestaan uit 3 punten, waarvan 1 punt is aangesloten op de router. De verbinding tussen elkaar is dynamisch en er wordt door de verschillende punten slim samengewerkt. Ook hebben ze een sterker signaal en beter bereik doordat er punten zijn verdeelt over de ruimte. Met Wifi Cubes haal je echt het maximale uit je internet! Wifi Cubes zijn de toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending

Betaal geen verzendkosten!

Niet goed? Geld terug!

Wij doen niet moeilijk over retouren

De nieuwste Wifi Mesh techniek

Extreme wifi snelheden en dekking

Beveiligde wifi verbinding

Optimale beveiliging van Wifi!