Shopping Cart

⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ 9,3 uit 300+ reviews!

✔️ Gratis verzending

✔️ Niet goed? Geld terug!

Wat is een mesh wifi netwerk

Je wilt een snel en stabiel wifi netwerk thuis of op kantoor. Zodat jij overal in huis of op kantoor kan surfen, gamen, videobellen en films kijken! Een mesh wifi netwerk wordt vaak genoemd en is ook ideaal om op een snelle en makkelijke wijze je wifi te verbeteren.

In dit artikel leggen wij jou de werking uit van een mesh wifi netwerk, hoe makkelijk een cube wifi van wifi cubes is te installeren en hoe je een volledig netwerk van mesh cubes kan realiseren. Zodat jij zorgeloos en overal in huis en op kantoor een snel en stabiel wifi netwerk kan creëren

Hoe werkt een mesh wifi netwerk?

Een mesh wifi netwerk is een draadloos netwerk dat bestaat uit meerdere punten ( een mesh router ). Deze mesh punten zijn draadloos met elkaar verbonden en zorgen ervoor dat er één groot wifi netwerk wordt gecreëerd. Zo kan je meerdere mesh routers in huis of op kantoor plaatsen op verschillende plekken. Omdat ze allemaal met elkaar in verbinding staan kan je overal in huis of op kantoor lopen zonder je verbinding te verliezen. Jouw telefoon, laptop of ander apparaat maakt altijd verbinding met het dichtstbijzijnde punt voor een optimale verbinding.

Omdat er meerdere punten op meerdere plekken in huis of op kantoor zijn geplaatst heb je een grotere dekking in huis. Waar normaal het wifi signaal van éen punt (de modem of router) komt het nu dus van meerdere punten. Zo kan de beste plaatst worden gekozen op de plek waar jij wifi nodig hebt. Dus niet alleen vanuit je modem in de meterkast.

mesh wifi

Hoe installeer ik een mesh router?

Een mesh router zoals de Wifi Cubes zijn simpel en makkelijk te installeren. Je plaatst namelijk een UTP-kabel vanuit jouw modem of router, direct in 1 van de mesh punten. Sluit de andere mesh punten aan via het stopcontact en de punten maken automatisch met elkaar verbinding. Omdat er maar 1 mesh router direct met de kabel en modem verbonden moet worden (om zo het internet signaal te ontvangen) kan je de andere punten overal in huis plaatsen. Deze zijn dan namelijk draadloos verbonden met de mesh router die bekabeld is aangesloten.

Eenmaal aangesloten kan er vaak, net zoals met de Wifi Cubes, een app op je smartphone gebruiken om de verbinding te controleren en alles in te stellen. In de app verander je ook makkelijk je wachtwoord en de naam van het wifi netwerk. Hierdoor heb jij alle instellingen binnen handbereik.

Een mesh wifi netwerk met de wifi mesh cubes!

Creëer makkelijk en simpel een mesh wifi netwerk met de Wifi Cubes. Ontvang drie mesh wifi punten om zo op elke verdieping in huis een snel en stabiel netwerk te creëren! Ook is het mogelijk om meerdere cubes toe te voegen. Elke extra wifi cube zorgt voor een extra punt en extra snellere en grotere dekking! Wil je alles weten over de Wifi Cubes dan lees je er hier alles over.

 • Wifi Cube (1 stuk)
  Wifi Cube (1 stuk)
  Product in de uitverkoop
  59.00
 • Wifi Cubes pro (3 stuks)
  Wifi Cubes pro (3 stuks)
  Product in de uitverkoop
  159.00
Wifi cubes – mesh wifi netwerk
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending

Betaal geen verzendkosten!

Niet goed? Geld terug!

Wij doen niet moeilijk over retouren

De nieuwste Wifi Mesh techniek

Extreme wifi snelheden en dekking

Beveiligde wifi verbinding

Optimale beveiliging van Wifi!