Shopping Cart

⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ 9,3 uit 300+ reviews!

✔️ Gratis verzending

✔️ Niet goed? Geld terug!

Hoe werken Wifi Cubes?

1. Sluit 1 cube aan op je bestaande router of modem

2. Verdeel de ander cubes over de oppervlakte

3. Download en installeer de app

4. Log in op je nieuwe sterke wifi netwerk

Voordelen

Gedoe met wifi is verleden tijd

Door wifi cubes te plaatsen hoef je niet meer te ergeren aan een langzame wifi verbinding op de plek waar jij online wilt. Je hoeft niet meer te switchen van netwerk of locatie omdat de wifi niet goed is. Vanaf nu heb je overal snelle wifi!

Wifi ondersteuning voor de hele familie, tegelijk!

Wifi cubes werken met een onbeperkt aantal apparaten. Denk aan je laptop, tablet, camera of apparaten van anderen. Ook als dit tegelijk gebruikt wordt door meerdere personen maakt dit niet uit.

Werkt volledig draadloos

Wifi Cubes werken draadloos via wifi. Je kunt Wifi Cubes dus overal in huis inpluggen. Geen gedoe met UTP kabels of bereik. Overal in en rondom je huis of kantoor heb jij een goede en stabiele verbinding

Simpel in gebruik

Plaats de Wifi Cubes verspreid over de ruimte, download de app en log in op het Wifi netwerk. Iedereen kan Wifi Cubes installeren en gebruiken. Het werkt super simpel.

Veelgestelde vragen

Wifi Cubes werken op elke internetaansluiting en in elke woning. Wifi Cubes worden vaak gebruikt voor in huis of op kantoor. Om elke vierkante meter te voorzien van goede wifi.

Wifi Cubes bestaat uit 3 slimme wifi punten die met elkaar samen werken voor de wifi prestaties. Een router bestaat uit slechts één punt. Een router heeft een minder bereik en mindere kracht dan de Wifi Cubes. 

Sluit een Wifi Cube aan op je bestaande internet aansluiting. Verdeel de andere twee Wifi Cubes over de ruimte. Download de app en log in op het nieuwe wifi netwerk en je bent ready to go! Wij hebben ook een duidelijke handleiding en video’s beschikbaar. 

Elke Wifi cube heeft twee UTP (internetkabel) aansluitingen. Deze passen dus op elke internetaansluiting. 1 Wifi Cube sluit je aan op de router of modem, de andere verdeel je over de ruimte.  Ze worden automatisch gevonden en geinstalleerd!

Wifi Cubes werken met onbeperkt aantal Wifi Apparaten. 

Wifi Cubes werken slim samen om deze twee frequenties in één netwerk te hebben. 2.4G en 5G zit dus in een netwerk. 

Jazeker, je kunt zoveel Wifi Cubes plaatsen als je maar wilt. Elke Wifi Cube is hetzelfde en je kunt dus gemakkelijk meerder sets aan elkaar koppelen. De installatie is net zo eenvoudig en werkt hetzelfde voor elke Wifi Cube!

  • -34% Out of stock

    59.00
    Lees meer
  • -40%

    159.00
    Toevoegen aan winkelwagen
Klanten geven ons een 9.3 / 10
5/5
De hele familie is happy met Wifi Cubes - We hebben een top wifi verbinding door het hele huis. De kinderen kunnen lekker internetten. De service van Wifi Cubes is ook erg goed.
Tineke Ruiter
Loopik, NL
Must have voor elk huis! Ik werd gek van die slechte wifi verbinding. Wifi Cubes is tegenwoordig noodzakelijk voor elke omgeving. Top product.
Astrid de Boer
Amsterdam, NL
Gratis verzending

Betaal geen verzendkosten!

Niet goed? Geld terug!

Wij doen niet moeilijk over retouren

De nieuwste Wifi Mesh techniek

Extreme wifi snelheden en dekking

Beveiligde wifi verbinding

Optimale beveiliging van Wifi!